Welcome to Sidekick Weirdo. Follow or Dashboard


EntriesAboutDarlinksCredits


Da Master


// Assalamualaikum // Bonjour Fellas , I’m Shafiqah♥. as the creator of this annoying blog . Breath since 26 November 1997 . Addicted to Cartoons , likes: reading al quran , blog walking , photography and hearing heart beat . I don’t like getting people’s expectation to be high cause in the end, I don’t get what they want me to be . I Still love to tweet post , Somehow I am quite attracted to sharp knives ..

Screams

ShoutMix chat widget

Fiction

//Hope You Like It

Tuesday, 29 November 2011 | 178 comments


*Assalamualaikum w.b.t*
Hari nie ika nak buat contest  join lah , rugi kalau sape tak join . theehee .

oke ika tak nak membebel lagi  , jom tengok syarat-syarat dia pulak .

  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA *sepatutnye benda nie tak payah nak cakap
  • Wajib follow blog Shafiqah
  • Like page Sebutlah nama Allah setiap masa.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "Contest Blog Superb Queen Terbaek".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Shafiqah 
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Shafiqah di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 2 orang paling minimum. Make sure diorang tahu OK. :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan.

Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik dan gambar mestilah tak melampau
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]
                     Tarikh tutup:2 January 2012. Pemenang akan diumumkan pada 10 January .

Eh , hampir lupa ! Hadiah dia pun menarik tau . Nak ke ?? Kalau nak join lah contest nie cepat !


HADIAH GIVEAWAY

TOPUP RM30 x1
TOPUP RM20 x1
TOPUP RM10 x1

Shawl x1
   [ warna ? Based On you Request ] 
 Handbag x1
Ribbon x2

                          SAGU HATI (2 PEMENANG) : Key chain , Pencil Box , Purse or pin tudung. (Based on your request).

Older Post