Welcome to Sidekick Weirdo. Follow or Dashboard


EntriesAboutDarlinksCredits


Da Master


// Assalamualaikum // Bonjour Fellas , I’m Shafiqah♥. as the creator of this annoying blog . Breath since 26 November 1997 . Addicted to Cartoons , likes: reading al quran , blog walking , photography and hearing heart beat . I don’t like getting people’s expectation to be high cause in the end, I don’t get what they want me to be . I Still love to tweet post , Somehow I am quite attracted to sharp knives ..

Screams

ShoutMix chat widget

Fiction

//Hope You Like It

Tuesday, 29 November 2011 | 178 comments


*Assalamualaikum w.b.t*
Hari nie ika nak buat contest  join lah , rugi kalau sape tak join . theehee .

oke ika tak nak membebel lagi  , jom tengok syarat-syarat dia pulak .

  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA *sepatutnye benda nie tak payah nak cakap
  • Wajib follow blog Shafiqah
  • Like page Sebutlah nama Allah setiap masa.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "Contest Blog Superb Queen Terbaek".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Shafiqah 
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Shafiqah di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 2 orang paling minimum. Make sure diorang tahu OK. :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan.

Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik dan gambar mestilah tak melampau
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]
                     Tarikh tutup:2 January 2012. Pemenang akan diumumkan pada 10 January .

Eh , hampir lupa ! Hadiah dia pun menarik tau . Nak ke ?? Kalau nak join lah contest nie cepat !


HADIAH GIVEAWAY

TOPUP RM30 x1
TOPUP RM20 x1
TOPUP RM10 x1

Shawl x1
   [ warna ? Based On you Request ] 
 Handbag x1
Ribbon x2

                          SAGU HATI (2 PEMENANG) : Key chain , Pencil Box , Purse or pin tudung. (Based on your request).

Tuesday, 1 November 2011 | 3 comments
Assalamualaikum


Hi peeps. So hari ni, Ika nak buat contest! theehee..  Jom laa join ramai ramai!

Jangan terlambat , contest lagi satu akan ada pada bulan November 2011. Nanti ika akan bagitahu ye bile contest nie bermula.

Procedures.
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins dan Sidekick Weirdo
  2. Add Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA AND SHAFIQAH
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins atau Sidekick Weirdo
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas  tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog Freaking Twins, letak link contest di blog Sha. Kalau dari blog Sidekick Weirdo, letak link contest di blog Shafiqah.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.

Hadiah (UPDATED)
  • FIRST PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 5 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Kiteorang Boleh Edit blog lagi lawa dari blog ni . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).
Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]

Tarikh tutup: UPDATED. 26 November 2011. (tarikh kat banner tu tarikh penguman pemenang ) 


ATTENTION !
Blog mestilah original .
Peserta yang nak join contest blog ni please inbox me kat fbiee yaw .
Jangan terlambat :{

Older Post